Nature Girl. Organic Flower Power. Nature Girl er en fantastisk organisk hud, hår- og kroppspleieserie fra LA. Hva er vel bedre for huden din enn naturlige plante essenser? Badesalt som "She Dreams In Green" og kroppsoljene "My Life As A Nature Girl" er alle produsert på små, organiske familiedrevede gårder, blant annet i Afrika. Må prøves!

REN er ute med en ny supereffektiv anti-ageing serie de har forsket på i 7 år! Den er selvsagt fri for alle kunstige tilsetningsstoffer og full av naturens egne pleiestoffer. Spesielt egnet for sensitiv hud som kan lett reagere.

Verdenskjente Smashbox Photo Studios i Los Angeles har i samarbeid med sine makeup artister skapt et av de beste makeup merkene i bransjen. Med revolusjonerende kultprodukter som Photo Finish Primer, O Glow og O Gloss er det ikke rart vi er hekta.
Sunset Boulevard er Smashbox sin nye sommerlook - elsker du solbrun hud og glossy, glitrende lepper er dette din look! Prøv den superfriske blushen O-Glow, et unikt produkt.

Rich Hippie. Du kommer til elske de freshe og organiske parfymene fra Rich Hippie på roll-ons. Her er det ingen syntetiske dufter, alt er naturlige planteoljer slik en produserte parfyme fra 2.Verdenskrig.. Liker du krydrede dufter bør du prøve "Wild Thing" og liker du lavendel og mandarin er "Utopia" og "Foxy Lady" sikre vinnere.

Jelly Pong Pong
Jelly Pong Pong har du sikkert lest om i Vogue, Elle eller In Style. Det sexy merket fra London lar seg inspirere av Venus, magi og poesi. Hva med en Gloss Bonbon eller en Supermodel Stain?

Rosie Jane Cosmetics
Den berømte australske makeup artisten Rosie Jane føler seg på sitt vakreste når hun har en glødende, naturlig look. Hennes produkter som Cheek Gloss, Eye Hints og Lip Due gir deg en superfresh og naturlig look. Perfekt for deg som elsker en diskret og classy makup der huden er i sentrum.

  VISAGE butikk: Youngsgate 11, 0181 Oslo, T: 22 20 82 26 eller F: 22 11 28 81, post@visage.no © 2007/08 (kbureau.no)